Rami Valli

Rami rakastaa olla huomion keskipisteenä. Lavalla hän saa huumorillaan yleisön myötäelämään ja samaistumaan kaikkia koskettaviin arkisiin asioihin ja tilanteisiin. Hän tuo juttuihin oman havainnointinsa erilaisten ihmisten parista ympäri maailmaa ja käyttääkin itsestään termiä ihmiskeskeinen eri murteiden ja tapojen tulkitsija. Juttua tulee suomeksi, englanniksi ja menee hitunen ruotsiksikin. Tämän setin jälkeen jää on rikottu ja puheenaiheita riittää.

Rami Valli syntyi ja kasvoi Ulvilassa. Ennen stand up -harrastusta hän opiskeli liikunta-alaa, mutta päätyi vartiointialan kautta kansallisen ja kansainvälisen b-to-b -myynniin pariin. Vuonna 2009 Rami perusti Divo Partners Oy:n tarjoamaan konsultointi-, koulutus- ja myyntipalveluita. Tällä hetkellä hän työskentelee globaalisti telecom- ja ict-alalla. Koomikkouran alussa Rami sijoittui 2. sijalle Hämeenlinnan Tomaatteja! Tomaatteja! -tapahtuman Kong-show’ssa 2010, hän oli myös vuoden 2010 finalisti Vuoden Stand Up Tulokas -kilpailussa.

STAND UPIN JA TEATTERIN UUDENLAINEN KOMBINAATIO

Tänä päivänä Rami on painottunut tekemään lähes kokonaan yritys- ja yksityistilaisuuksien stand up-keikkoja ja tilaisuuksien juontoja. Klubikeikoilla häntä näkee satunnaisesti. Ramin teatteriuran avaus tarjosi koko vuoden 2016 ajan parisuhdekomediaa porilaisessa Rakastajat-teatterissa. Päin perhettä -esitys oli Ramin käsikirjoittama ja hän esiintyi siinä näyttelijä Miia Lindströmin kanssa. Sovitus, dramatisointi ja ohjaus olivat Kai Tannerin käsialaa. Esitys oli samalla Rakastajat-teatterin 25-juhlavuoden ensimmäinen kanta-esitys, ja vain muutamaa näytöstä vaille kaikki vuoden esitykset myytiin nopeasti loppuun.

Rakastajat-teatteri rakastajat.fi.

Esityksen arvostelu Satakunnan Kansassa 16.2.2016/ Pertti Pitkonen.

 VARMA ESIINTYJÄ

Ramilla on aiempien töiden puolesta vankka kokemus esiintymisestä yritystilaisuuksissa, yksityisjuhlissa ja messuilla, joten lavalla tätä miestä ei kylmää. Lavalle Rami tuo oman näkökulmansa arkisista tilanteista, ihmissuhteiden eri olomuodoista ja matkustamisesta maailmalla. Ramilta taipuu myös asiallisempikin tyyli erilaisten tilaisuuksien juontajana tai kouluttajana.

JUONTOTYÖ AMMATTIMAISELLA OTTEELLA

Tarvitsetteko tilaisuuteenne juontajan, joka pystyy tarvittaessa isännöimään koko illan sekä luomaan tilanteeseen sopivan tunnelman ja seurustelemaan vieraidenne kanssa? Tilaisuus voi olla yritystilaisuus, messut, festarit, tavaratalo-, urheilu- tai ravintolatapahtuma tms. Halutessanne juontoon voi lisätä stand up -keikan!

Tyytyväisiä asiakkaita ovat olleet mm. Also Finland (n. 1200 hlön tilaisuus), SCA, Elisa, Nokia, Tasowheel, Oscar Software ja Strömma Cruises.

Mainokset