Komiikan vuosi 2013

Tammikuussa mentiin Buranan, kahvin, beroccan ja d-vitamiinin voimin Himoksella, Kuopiossa ja Tampereella.

komiikka02

Helmikuussa kirottiin naapurin toimivaa lumilinkoa. Mulla ei ollut. Naapurilla oli myös toimiva lonkka. Mulla ei. Naapurin autossa oli tyhjät renkaat. Mulla ei.

Maaliskuussa tehtiin hyvää. Komiikkaa Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:n hyväksi Hullun Poron huutokaupassa.

Heti huhtikuun alussa aprillipäivän kunniaksi mua viilattiin linssiin. Kolme kolmesta. Ensin pojalle oli yöllä noussu korkea kuume. Se sai mut pomppaamaan sängystä. Sitte hammastahnatuubista tuli muovailuvahaa, jota en huomannu. Sitte maitopurkista tulikin outoa litkua aamukahviin. Ihanaa kun on teinejä. Ja kyllä, kaikkiin putosin. Tiätty. Piiitkä päivä tulossa.

Toukokuussa keikkaa pukkasi Stadiin, Tuusulaan ja Turkuun. Audi huusi ja Rami vaan puhui. Paradoksaalisesti tein myös keikan  kätilöyhdistyksen klubilla Porissa, samalla kun vaimon piti olla synnyttämässä. Ei saatu kahta kärpästä samalla laakilla. Mutta tyttö tuli.

komiikka01b

Kesäkuussa lomailtiin ja käytiin tekemässä keikka Siurossa kätilö nro 3:lle (miten mä oonkin erikoistunut näihin kätilöihin..?). Ja todistettiin, että jutut on myös tosia.

Heinäkuussa palasi arki karusti. Oli ihanaa herätä siihen että ei soiteta vaan huudatettiin nokkahuilua korvaan ja käskettiin taluttamaan ämpäristä tehtyä lehmää.  Lomailtiin myös Ähtärissä..

komiikka03

komiikka04b

Elokuussa oltiin muodikkaita päästä varpaisiin..

komiikka05

komiikka07
Elokuussa arvottiin viikonlopun työpisteet. Kovin pieneksi oli menny Securitaksen Länsi-Suomen yksikkökin.

komiikka06
Syyskuussa aloitettiin (juhlallisesti) pikkujoulukautta..

Lokakuussa oli itsesuojeluvaisto aavistuksen hukassa..

komiikka08

Minä: Katos vaimo kun on kivasti valolasihelmiä ovelta respaan.
Vaimo: ne on noille näkövammasille kun tossa on toi näkökeskuskin.
Minä: ai meinaakko että ne konttaa täällä pitkin lattioita ja lukee?
Vaimo: no ei, etkä ainakaan tätä sitte feisbuukkiin laita.
Minä: miksen, meinaakko että ne näkis sen lukea?

komiikka09

Marraskuussa keikkavauhti kiihtyi. Kuulijoitakin oli.. Mukana menossa olivat ainakin jäätelö- ja robottimiehet, nörtit, perintälauma, Niko Seellä, apteekin tädit, punahousuinen mies, vartijat, oksentava nainen, logistiikkalauma, vangit, prätkäjengi ja ladakerho.

Joulukuussa tuli taas häiriö itsesuojeluvaistolle, kun olin hakemassa passia pikkulikalle kyttikseltä ja jostain mielen sopukoista paukahti päähän että kysynpä oman sakkotilanteeni. WTF! Kysynpä oman sakkotilanteeni! Miksi jumalauta tein niin. MIKSI? Jos joskus toivoisi salaman iskevän minut matalaksi ja saamaan suuni pysymän kiinni, niin nyt. Mutta ei. Laukaisin tyylikkäästi seuraavaa: Koskahan mun ylinopeussakot vanhenee? Mulla on siellä kolme sakkoa viime vuodelta muttei kukaan ole ollut teiltä yhteydessä koko vuonna. Siinä kohtaa tajusin nuo sanat sanoessani oman eeppisen typeryyteni ja kun tämä elämäänsä lopen kyllästyneen oloinen harmaavarpunen nappasi kortin käsistäni, osui silmiini pöydällä paloiksi leikattu ajokortti ja vanha passi. Tässä kohtaa tajusin massiivisen virheeni ja uskoin jo lähteväni laitokselta apostolin kyydillä hien kihotessa vastustamattomasti otsalle ja persvakoon. ”Kyllä sun nyt vaan pitää odottaa että kortti otetaan pois, laitankin tänne merkinnän että ovat yhteydessä”. Jumalauta että naurattaa oma uskomaton typeryys ja lainkuuliaisuus. Olen I-DI-OOTTI.

IMG_5161

Vuosi 2013 olisi stand upin osalta siinä.

Nöyrä ja umpirehellinen kiitos uskomattoman monelle ihmiselle.! Uusille ja vanhoille tuttaville, kavereille, ystäville, perheelleni ja ennen kaikkea yleisöille. Kyl te tiiätte, U make me me.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s