Hankintapolitiikkaa

Olemme koko perheen voimin tuijotelleet tiiviisti talojen myynti- ilmoituksia viime aikoina. Ylihintaisia ja liian pieniä taloja on pilvin pimein. sopivaa ei vaan näy. Jos laittaisi itse ostohalukkuudesta ilmoittavan mainoksen vaikkapa lehteen niin mitä siihen sitten kirjoittaisi?

Tuntuu siltä, että kirjoitinpa mitä vain, kumminkin yhteyttä ottavat vain välittäjät. Siis juuri ne, joiden yhteydenottoja en tarvitse, ne samat talot löydän kyllä netin syövereistäkin. Haluaisin tiedostavana ostajana kylmästi ohittaa tuon portaan. Mutta miten houkuttaa ihmiset löytämään suoraan iskän luo. Siinäpä pulma.

Toimisivatkohan seuraavan tyyppiset ilmoitukset kuluttajaa koskettavana ja ehkä myös osin toimeenpanevana rohkaisuna:

Mies! Nalkuttaako akkasi? Oletko menettänyt otteesi kaukosäätimestä ja pullisteleeko olohuoneesi Ikean ruukkuja? Kenen hammasharja on vallannut peilikaappisi viimeisen nurkan? Eikö sukille löydy paria ja onko olut kaikonnut jääkaapistasi?
Älä huoli, eroa rohkeasti! Ratkaisen ongelmistasi isoimman ilman välityspalkkiota, ostan talosi suoralla kaupalla. Tarjoa rohkeasti. P.S. Nopealle vastaajalle eurokossu heti käteen.

Tai ehkäpä naisille suunnatusti näin:

Onko kevät vihdoin saamassa otetta rinnoistasi? Makaako haiseva nuhjuinen ukkosi sohvalla kaljapullo kädessä päivästä toiseen? Koska olet päässyt ulos syömään? Oletko saanut kukkia miesmuistiin? Tekeekö mielesi päivätansseihin? Vieläkö kesämekko mahtuisi päälle ja menopaussi loistaa poissaolollaan? Ota rohkeasti kaikki hopeat laatikosta ja heitä ukko sohvineen mäelle. Sitten myyt koko roskan minulle pilkkahinnalla ihan vaan piruuttasi että ukonrähjälle jää kunnolla luu käteen. näetkö jo itsesi Teneriffan auringon alla? Viva la vida loca. Carpe diem. Savikylpy ja vuosikerta cosmoa kaupan päälle. P.S. Ymmärrän ratkaisusi täysin, kuuntelen tarvittaessa ja olen samaa mieltä miehestäsi.

Harkitsen vakavasti ilmoituksen jättämistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s