Koko perheen stand up -show Hullussa Porossa

ISO KIITOS kaikille noin 130 hengelle, jotka olitte paikalla tänään Hullussa Porossa Tampereella! Uskomattomat koomikkokolleegani Petri ”Pete” Harju, Tommi Tuominen ja Anitta Ahonen ottivat tiukan haasteen vastaan ja rakensivat upean koko perheen tapahtuman täysin ilman palkkiota tukien lapsiperhettä hädässä. Hienon teon teki myös koomikko Antti Syrjä, joka tuki tapahtumaa rahallisesti. Kiitoksen ansaitsee vielä Ravintola Hullu Poro Tampere, joka antoi sekä tilan että henkilökunnan veloituksetta käyttöömme. Ja tärkein kiitos.. Kiitos vaimolleni, joka järkkäili juttua, värkkäsi tapahtuman mainoksen, hankki medianäkyvyyttä sekä toimi kassaneitinä!

Tapahtuman taustaa:

Sunnuntai-iltapäivän klubi antoi mahdollisuuden ottaa perheen omat pienet vitsiniekat keikalle mukaan sekä myös vauvaperheille mahdollisuuden päästä irtaantumaan arjesta ilman lastenhoitojärjestelyjä. Ajatus tapahtuman järjestämisestä heräsi koomikonhommia tehneellä Rami Vallilla, jonka perheeseen pari vuotta sitten syntyi tyttö. Vaimo kävi sitä ennen ahkeraan keikoilla mukana, mutta lastenhoito-ongelmien vuoksi komiikan seuraaminen rajoittui miehen höpinöihin kotona.

Tapahtumalla on myös toinen puoli. Komiikkaa tehdään välillä hyväntekeväisyyshengessä ja tälläkin tapahtumalla on hyvä tarkoitus.

Ystäväperheeni järjesti Pohjois-Pohjanmaalla hienon tapahtuman talkoohengellä, mutta monien sattumien summana tapahtuma tuotti tappiota. Tässä lapsiperheessä mietitäänkin nyt millä kattaa isot tappiot. Moni toivottaa tsemppiä, mutta todellisia tukijoita on aina vain kourallinen. Halusin oman perheeni, ystävieni ja koomikkokollegoiden avulla tukea ystävääni tässä tukalassa tilanteessa. Lapsiperhetapahtumalla halusimme tukea lapsiperheen innokkuutta järjestää koko perheen tapahtuma jatkossakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s