optikolla, optikolta, optikolle..and then some.

Perkele.

Sain tänään tekstarilla muistarin että tulethan tämänpäiväiseen näöntarkastukseesi piilolasit päässä.. Arvaappa unohdinko jokatapauksessa tämän mukavan ja huomaavaisen kommentin, kunnes muistin sen noin kymmentä minuuttia ennen lähtöhetkeä roikkuessani tikapuilta talon julkisivumaalausprojektin kriittisimmässä vaiheessa. Ja tietty olin sekä yltäpäältä maalissa, (Panu kestää isältä pojalle) että ihan törkeän hikinen ja tuoksahtaen voimakkaammin kuin naisten kymppi.

On se aika lähellä maailman yhdettätoista ihmettä, miten ripsakasti sieltä tikaspuilta mies alastautuu, siivoaa työvälineensä sivuun, singahtaa kylppäriin jossa simultaneously kuorii juuriharjalla ihoaan maalista, peseytyy suihkussa ja asentaa niitä perkeleen piilareita… Kunnes tajuaa että toinen on siellä missä pitääkin ja juuri niinkuin oli tarkoituskin ja toinen.. No onhan se silmässä.. Jossain.. Ja ainakin nelinkerroin.. Taas. Ei sattans.

Paita päälle ja aurinkolasit silmille ettei muut näe, että ajan autoa toinen silmä hulluna räpytellen. Onneks en joutunu pysähtymään ratsiaan matkalla, Palonen ja Rauma ei ehkä ois diganneet että isken niille jatkuvasti silmää.. Vaikka Palosen tunnenkin.. Tai no, ehkä se ois ollu vielä pahempi. Mene ja tiedä.

Olihan se jänskä elämys taas, kun ei optikkokaan löytänyt sitä pirun lirputinta sieltä silmästä.. Noooh, tilattiin sitte ”sokkona” uudet piilarit. Todelliset ”piilolasit” etten paremmin sanois. Muut ei näe onko ne päässä, eikä itellä oo hajuakaan missä ne on. Eihän niitä ilman laseja näje. Sa otta enempi teho lasiin, sama maku.

Mietin siinä jo et varaisko lennon Turkkiin leikkaukseen, 1500 egeä sisältäen lennot, majoitukset ja leikkaukset nukutuksessa.. Ei huano. Vaan käviskö siellä kuten autokorjaamollakin, tosin nyt nukutuksessa:

– Huomentamineeeen, ja pari isällistä läpsyä poskille.
– Sulla vasen silma huano, vaihta molempi. Nut uhta huva nako molemmisa. Saada halpala uudet lasisilmat. Kun sa nukku, ma vaihta sulle uusi pakoputki samala, sama raha, eri aani. Nut huva putki sulla.

Ihmettelisinkö mä himassa kun kädet alkaa kasvaa karvaa selittämättömästi ja mistä tulee tämä jatkuva ihmeellinen himo kebabiin?

Ei voida tieta. Odotta uksi hetki viela ehka enne ku varata lentominen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s