Avioliittoleirillä

Miten outoja ihmisiä tosiuskovaiset onkaan. Oltiin eräällä nimeä mainitsemattomalla evankelisella opistolla avioliittoleirillä ja on se jännä miten vaistoat kuka on uskovainen ja kuka ei. No, tavallaanhan se on helppoa koska ne ovat niin pirun (anteeksi) ystävällisiä, julmetun huomaavaisia ja käyttäytyvät hela tiden silleen slightly gayish, tyyliin; Miten voisin auttaa (luetaan hieman mannehtavalla ja samalla jumalaisella, syvällä äänellä.. siis sellasella hitusen rasvasella pornokaupan pitäjän äänellä).

Onko siinä hyvä? Otatko jotain juotavaa?

– Kysymys johon tietty tartuin ja leikkisästi pyysin ensimmäistä mieleeni tuleva juomaa, joka nyt vaan sattui olemaan jallukolaa. Vastaus tuli kuin apteekin automatisoidulta hyllyltä:

Jallukolaa?? Tämä nyt kuitenkin on evankelinen opisto!

– Johon ymmärsin onneksi heti reagoida:

Ai juu. No, jätä toki se kola pois.

Mainokset

One thought on “Avioliittoleirillä

  1. Kai Riku muistit ennen tuon viimeisen virnuilun laukomista, että kirkko (melkein mikä lohko tahansa mut viittaan ny enemmän meiän ”meinstriimiin”) menetti ironian ja huumorintajunsa suurinpiirtein samoihin aikoihin kun kivat leikkikalunsa keskiajan päätteeks. Nykyäänhän ne ei pysty kiusaan ihmisiä kun ehtoollisella – halvinta bulgarialaista tanniini schaissea (juu en osaa saksaakaan) ja sen kavariks tärkättyä meikinpoistolappua. Jeesuksen liha ja veri. Joo-o … aika huonossa hapessa on se kaveri vaeltanu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s