Tassi ja Lautanen

Ihminen on erehtyväinen, jopa miespuolinen ihminen. Vain tyhmä ei opi virheistään, sanoi mummoni aikanaan..Niinno, noniin. Olen siis tyhmä. Jep, diagnoosista ei voi erehtyä.

Tyhmänä on helpompi olla, tai niinhän sitä luulis. Niin taisi Israelin kenraalikuntakin luulla kun reippaasti ja tyhmänä kävi taistoon puolustuskyvyttömien avustuslaivojen kanssa..Kansainvälisillä vesillä.

Jos laivalla ei olisi ollut ruotsalaisten vähintään 150-vuotias pasifistimurhakirjailijanerokkuus, ei tästäkään ”aktiivisesta kanssakäymisestä” olisi paljon paskoja kummempaa julkisuudessa taas nakattu. Mutta nyt oli eno veneessä. Ei paljon auta Israelin poikaitten venkoilla: ”Mä sanoin sille, mä sanoin et kohta alkaa lätty täristä ja läski tummuu jos tuutte lähemmäs”. Saas nährä mitä tästä sopasta tulee.

Miten tää nyt tuonne meni tää juttu, ei pitänyt. Eli siis himassa on kans nokkimisjärjestys, josta mun piti tehä steitmentti. On muuten ihan hyvä tietää että on sitten se ihan alimmainen tässä ”koti”ruokaketjussa. Tämä tulee esiin aina tasaisin väliajoin, jopa niin tasaisin että tyhmempikin (toim.huom. Minä) tajuaa sen olevan enemmän suunniteltua militarista vallankäyttöä kuin randomia piikkailua.

Voiko astiat laittaa astianpesukoneeseen väärin?

Jep, kyllä ja vaan voi.

Urosten ollessa kyseessä tilanne on sääntö eikä poikkeus. Siis miten paljon voi pientä ihmistä jurpoa kun toinen hyvää hyvyyttään, (siis hyvää hyvyyttään koska nämähän ei ole oikesti siis miesten töitä..nii-i, juu tiedän, palataan tähän toiste), huuhtelee käyttämänsä tassit ja muut lautaset ja laittaa ne kiltisti koneeseen (Siis tassi on sellanen pienempi aluslautanen, jota esim. kahvikupin alla käytettäneen). Kunnes talon pää-äänenkäyttäjä liukuu kuin tyhjästä paikalle ja alkaa asetella niitä ripein ottein uudelleen. Eikä sekään vielä ihan sietämätöntä olisi, mutta miksi tarvii samalla mutista juuri sellasella äänellä varmistaen että uros kuulee.

”-Siis enkö mä ole sanonut että nää isot lautaset tulee tänne reunaan vierekkäin ja lasit ylös ja siis eihän lusikka voi olla tuossa haarukan vieressä noin eikä tätä nyt näin voi tänne laittaa tilaa viemään eikä varmaan peseydy tuossa tuo, aina saa kaikki tehdä itse-”. Ja siihen perään sellanen selkärankaan asti kuuluva piiiiiitkä huokaus, maiskaus ja lonkkalepo käsi lanteella antaen silmien tehdä lopun syyllistämisen niiden vaeltaessa varpaista ylös silmiin.

Sama efekti on edessä alfauroksen pinnistettyä itsensä äärimmilleen imuroituansa koko lukaalin listoja myöten mielestään vimosen piälle nurkat nuollen toista miellyttäen, jotta petaisi illaksi mahdollisimman pienen esteellisyyskertoimen saadakseen naaraan saman peiton alle..täydeksi kahdeksaksi sekunniksi. Vain todetakseen saatuaan juuri imuroitua ja aseteltuaan, sullottuaan ja ahdettuaan se helvetillinen imurilonkero siihen neljä numeroa liian pieneen kaappiin useamman kymmenen kirosanan saattelemana, naaraan menevän autopilotilla sille samaiselle siivouskomerolle hakemaan imuria, ja alkavan imuroida raivolla uudelleen mutisten samaa saatanallista tantraa siitä miten aina pitää itse tehdä kun tuo ei mitään osaa tehdä oikein.

Kele.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s