Harhaanjohtaja

Harhaanjohtavaa on markkinointi johtotähdestä ja sen assosiomista viittauksista raamatullisiin vihjauksiin oikeaan suuntaan ohjaavasta tähdestä. Isosti on ”beeässää” siinä.Vituttaa pientä ihmistä semmoinen.

Tässä hieman taustatietoa koko hässäkkään..

Tapahtui aiemmin, elikkäs förran, tai förrän..kait. Alla nakutti tuo kauan himoittu Olympiavolkkari isolla veekuutosriisselillä, ai että kaks pakoputkea, sporttijakkarat ja nahkaratti. Vihdoin sai luvan ja oikeituksen pitää Suomen alamäkimaajoukkueen Audipipoa mäenlaskun yhteydessä ikäänkuin kuuluen just siihen porukkaan.

Hiukanko oli ylpeyttä pelissä, ja tietty myös ulospäin sitä tahallista vaatimattomuutta. Sisällä kuitenkin ylpeys pulppusi ja pöyhkeys kasvoi kapitalismin sarvien jo puhkoen päänahkaa. Kun joku kysyi tuosta nimenomaisesta piposta jotain, totesi ylpeä pipon omistaja sen tulleen ihan auton mukana, vaikka oli siitä juurikin partiokaupassa itsensä kipeäksi maksanut..huippuunsa ylpeys tuli silloin kun joku edes ylipäätään katsoi hiukan sinnepäin ja sai jopa hieman oikeaa fiilistä siitä miltä tuntuisi jos joku olisi joskus edes hippasen kades.

Noooh, katoavaista on kaikki. Jotkut asiat vaan jopa hieman liian katoavaisia. Se sanoinkuvaamoton omituinen fiilis tuli ekan kerran kun pakki ei heti mennytkään automaagisesti loksahtaen päälle vaan oli ajettava nimeltämainitsemattoman mutta ilmeisen hyvinhoidetun puska-aidan lävitse pohjapanssari armoa kiljuen. Se on aika jännä miten yhden tai jopa parikin kertaa pystyy muuten näppärästi itselleen valehtelemaan jotenkin käsittämättömästi että syy ei ole autossa vaan olosuhteissa ja kyyyllä se tästä ohi menee ihan itsellään kuin pienimuotoinen päänsärky edellisillan kaljoittelun jälkeen. Miten sitä onkaan yhtäkkiä niin lapsellisen sinisilmäisen herkän uskon yliajamana siinä ja näppärästi itsesuggeroi tuon ongelman kadoksiin kuin mitään ei koskaan olisikaan tapahtunutkaan.

Mutta sitten kun alkaakin yllättäen huomata outoa nykimistä vaihteenvaihdon yhteydessä ja jopa itse huomaa sen kasvavan ja voimistuvan kuin itsestään on se kerta kaikkiaan outo fiilis. Eeeeeii, eeeei siellä mitään ole, nyt sä kuvittelet, oooon se ollut tuollanen ennenkin, eihän tässä mitään ole vikana..Ensin sitä huomaa olleensa käyttämättä tuota kultaakin kalliimpaa pipoaan useampaan päivään ja siitä se kertakaikkinen tajuaminen alkaa. Ja miten suomalainen mies tähän reagoi. Ensin se hiljaa itkee yksinään itsesäälissään jonka syrjäyttää hyvin nopeasti kasvava silmitön viha ja koko asian kieltäminen. Mua on KUSETETTU..Ei Juumalaaauta..

Mutta silti se ei soita myjälle koska sehän olisi säälittävän heikkouden merkki ja leimaisi nörtiksi ja huonoksia asiakkaaksi, kenties vielä sivariksi luulisivat. Pöh, omasta selkänahasta kärsin ja korjaan..ja maksan.. Kunnes vika alkaa toistumaan liian usein saaden useimmiten aikaan säälittäviä selityksiä siitä miten ei juuri tässä kohdassa voi alkaa peruuttelemaan, miten audimies ei tee taskuparkkia, miten audimies muuten suunnittelee reittinsä aina juuri niin hyvin ettei tarvii paljo peruutella.Seuraava vaihe on muiden syyttely, vikojen vyöryttäminen muiden niskaan ja kuten aina, vaimon haukkuminen..Josta tietty sitten typeryyttään saa audimies kärsiä huomiota ja kuuntelijaa vailla ainakin seuraavan piinaavan viikon ajan..Huh kun se aika ei tuolloin sitten muuten kulu.

Kunnes tulee SE aamu. Vannoutunut ja Facebookin Audifaniryhmään kuuluva ryhmän lähes perustajajäsen ja lähes hyperaktiivinen audiclubfinlandin palstoille kirjoittelija ja tuon lauseen ”Vorsprung durch technik” -toistelija kaikessa hiljaisuudessa nöyränä poikana myötähäpeän ryydittämänä pesee, imuroi ja vahaa rakkaan kulkuvälineensä ja ajaa autokauppaan. Mersu alle ja kotiin. Nyt on ongelmat loppu. Audipipo palaa takassa ja entinen Audimies tirauttaa salaa pienen kyyneleen itselleen. Huoh, mersuko se sitten tuli valittua. Noh, näillähän ajetaan maailman tappiin..ja takasin ennen ku edes sisäänajo on tehty. Alkaa poikamaisen lapsellinen usko siihen että tästä kuolemaan asti vaan laitetaan välillä diisseliä tankkiin ja ajellaan vaan. Tosin tässä vaiheessa entinen Audimies elelee autuaan tietämättömänä siitä että ilmeisesti se maailman tappi tulee pakkaskelillä ihan omalle kotiportille vastaan.. Jatkoa seuraa Lavettikuskin seikkailujen ekassa vaiheessa..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s